Word lid van De Metworst!

Gepost in 2012-2013

De Metworst is een leuke vereniging, sterker nog in 2013 uitgeroepen tot leukste vereniging van de gemeente Oude IJsselstreek! Al meer dan 55 jaar spant de Metworst zich in voor het welslagen van het carnaval in Silvolde. We organiseren niet alleen feestavonden maar zijn ook in alle gelederen van Silvolde maatschappelijk betrokken. Dat kan zijn van ondersteuning van activiteiten van andere verenigingen tot het assisteren van en bij evenementen. Maar de hoofdmoot voor de vereniging is de organisatie van het carnaval. Doelstelling daarbij is dat dit laagdrempelig moet zijn zodat een ieder de mogelijkheid krijgt carnaval te vieren. 

Dat kan echter niet zonder geldelijke steun van sponsoren en leden bekostigd worden. Daarvoor bestaat onder andere het lidmaatschap van de leukste vereniging van de Oude IJsselstreek. Maar lid worden doe je niet alleen om ons te steunen uiteraard. Je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug! Voor wat hoort wat zo luidt in deze de slogan!.

Wat krijg je er zoal voor terug? Zo ben je verzekerd van een entreebewijs voor de grote Pronkzittingen, je kunt gratis getuige zijn van de presentatie van de Prins en dat elk jaar weer! En je krijgt bij sponsoren korting op aankopen op vertoon van de ledenpas die jaarlijks wordt uitgereikt. En dit allemaal voor de jaarlijkse ledenprijs van € 14 per persoon.  Nog niet overtuigd? Kijk even rond op de website en kijk waar de Metworst voor staat! Wij vinden het leuk je als lid te begroeten en heten je alvast van harte welkom bij de warmste, de leukste maar ook de meest populaire vereniging van de Zillewoldse Carnaval! 

Lid worden is heel makkelijk. Klik hier voor het aanmeldingsformulier, print het uit en vul het in. Lever het formulier in op onderstaand adres. De rest gaat vanzelf!

Jeugdlid worden? Dat kan nu ook. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier!

Klik hier voor onze privacyverklaring.

De ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd bij het volgende adres:

Carnavalsvereniging de Metworst
Bosstraat 11
7064 AV Silvolde

De Metworst! Te leuk om geen lid van te zijn!